Anasayfa > Kayseri > Erkek Öğrenci Yurtları > Kayseri Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu

Kayseri Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu

Kayseri Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu

Milli Eğitim Bakanlığı ruhsatına sahip Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu, Kayseri’de üniversiteli öğrencilere kalacak yer hizmeti vermektedir. Değerli arkadaşlar kalacak yer seçiminiz en az üniversite ve bölüm seçimi kadar önemlidir. Zira üniversite yaşantınız boyunca sorunsuz bir yerde yaşamak hem psikolojinizi hem de başarınızı etkileyecektir. Bu yüzden ailenize çok fazla maddi yük yüklemeyecek, üniversiteye kolay ulaşabileceğiniz ve mümkünse kahvaltı ve akşam yemeğinin çıktığı özel yurt seçimi yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu karakola 50 metre, öğrencilerin vakit geçirebileceği sosyal alanlara yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Otobüs veya minibüs ile üniversiteye 10-15 dakika gibi kısa bir sürede ulaşabilirsiniz. Sayfanın üst kısmında yer alan Google Street View uygulamasıyla yurdun bulunduğu cadde üzerinde sanal gezintiye çıkabilir ve çevre hakkında gözlem yapabilirsiniz.

Vatan erkek öğrenci yurdu 2012 yılında açılmıştır. 6 katlı binada hizmet vermekte ve odaları 1, 2, 3 kişiliktir. Yurt odalarının tamamında eşyalar kişiye özeldir. Her odada baza, ortopedik yatak, çalışma masası, elbise dolabı mevcuttur.

VATAN ERKEK ÖĞRENCİ YURDU HİZMETLERİ
* Yurt mutfağında hazırlanan kahvaltı ve akşam yemeği
* Merkezi ısıtma sistemi ve sıcak su ile 24 saat üşüme derdi olmayacak.
* Lig TV, Digitürk yayınlarının bulunduğu TV + dinlenme odası
* Odalarınız dışında ders çalışabileceğiniz etüd odası
* Yurt içinde yer alan kafe-kantinden uygun fiyata yemek yiyebilme
* Güçlü ve hızlı internet
* Çamaşır makinesi ve ütü odası
* Ücretsiz spor salonu
* Güvenlik kamerası

Yorum alanı