Anasayfa > Antalya > Kız Öğrenci Yurtları > Antalya Evim Kız Öğrenci Yurdu

Antalya Evim Kız Öğrenci Yurdu

Antalya Evim Kız Öğrenci Yurdu

“Evim gibisi yok” sloganıyla 10 yılı aşkın süredir Konyaaltı semtinde hizmet veren Evim kız öğrenci yurdu merkezi bir lokasyondadır. Öğrenci ihtiyaçlarının giderilebileceği market, alışveriş merkezi, restoran, kafe, kırtasiye, sağlık ocağı, otobüs durağı vb. yerlere çok yakındır. Ayrıca yürüme mesafesinde bulunan Konyaaltı sahiline giderek günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz.

Yurt 5 kattan oluşmaktadır. Tüm odalar güneş görmekte, aydınlık ve ferahtır. Odalarda çalışma masası, elbise dolabı, ranza sistemi, halı ve kaloriferli ısınma sistemi bulunmaktadır. Öğrenciler yurt önünde yer alan geniş bahçeden de faydalanabilir, diledikleri zaman bahçede çay içip arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Antalya özel yurt fiyatlarını merak ediyor olabilirsiniz. Hepimiz ailemizi düşünmek zorundayız. Bu sebeple bütçenize uygun yurtlarda kalmanız üniversite yaşantınızın daha kolay geçmesini sağlayacaktır. Evim kız öğrenci yurdunun oda ücretlerini öğrenmek için 0532 346 20 79 numaralı telefonu arayarak yurt yetkilisiyle irtibata geçebilirsiniz.

Yorum alanı