Anasayfa > İstanbul > Erkek Öğrenci Yurtları > Florya Erkek Öğrenci Yurdu

Florya Erkek Öğrenci Yurdu

Florya Erkek Öğrenci Yurdu

İstanbul’da yaşayan üniversite öğrencilerinin nüfusu giderek artmaktadır. Bunun en büyük sebebi şehirdeki üniversite sayısındaki artıştır. Gitgide açılan yeni üniversiteler ile pek çok öğrenci şehre gelmektedir. Dolayısıyla üniversite öğrencileri kalacakları yer konusunda sorun yaşamaktadır. Çünkü devlet yurtlarının kontenjanı yeterli gelmemektedir. Bunun ile beraber de ev kiraları İstanbul gibi büyük bir şehirde oldukça yüksektir. Bu nedenle üniversite öğrencileri için özel yurtları tercih etmek zorunlu hale gelmektedir.

Florya erkek öğrenci yurtları, arasında en popüler olan ve fiyat açısından da en makul yurtlar arasında Florya Erkek Yurdu gelmektedir. Bu yurt konum itibari ile çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesine yakındır. Bunun dışında da toplu taşıma ile ulaşım için de elverişlidir. Yakın olduğu üniversitelerden bazıları;

*İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 10 km,
*İstanbul Kültür Üniversitesi’ne 2 km,
*İstanbul Aydın Üniversitesi’ne 300 metre,
*Yeni Yüzyıl Üniversitesi’ne 9 km,
*Arel Üniversitesi’ne 500 metre uzaklıktadır.

Yurt konum itibari ile oldukça merkezidir. Dolayısı ile metrobüs, metro, otobüs ve minübüse yakındır. Öğrencilerin okullarına ulaşımı yurt binası E5 karayolunda bulunduğu için toplu taşıma kullanımı kolaydır.

Yurt odaları 1, 2, 3 ve 4 kişiliktir. Odalar için günlük temizlik hizmeti vardır. Ayrıca odalarda yatak, yastık, yorgan, çalışma masası ve oturma koltuğu vardır. Yurt bünyesinde çamaşırhane, etüt odası, kantin, kafeterya, eğlence salonu ve spor salonu vardır. Yurt 24 saat kayıt yapan güvenlik kameraları ile korunmaktadır. Doğal gazlı merkezi ısıtma ve 24 saat sıcak su hizmeti mevcuttur.

Değerli arkadaşlar, özel yurtlarda kalmak oldukça avantajlıdır. Bunun nedeni aylık olarak verdiğiniz ücrete yemek, spor salonu gibi ücretlerin de dahil olmasıdır. Böylelikle daha az maddi yük altında kalırsınız. Ekstra masraflardan kaçınarak boş yere para harcamazsınız.

Yorum alanı