Anasayfa > Gazimağusa > Erkek Öğrenci Yurtları > Gazimağusa Prime Living Öğrenci Yurdu

Gazimağusa Prime Living Öğrenci Yurdu

Gazimağusa Prime Living Öğrenci Yurdu

Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüsü içinde yer alan Prime Living Öğrenci Yurdu A, B ve C olmak üzere 3 blokta kız & erkek öğrencilere hizmet vermektedir. Yurt; standart, suit ve suit plus olmak üzere üç çeşit ve tek ve çift kişilik odalardan oluşmaktadır. A, B1 blokta erkek öğrenciler; B2 ve C blokta kız öğrenciler konaklamaktadır.

Göze hitap eden şık tasarımlı odalarda LCD ekran TV, buzdolabı, çalışma masası, sandalye, kitaplık, geniş elbise dolabı, koltuk takımı, tek kişilik geniş yatak, nevresim takımı bulunmaktadır. Sayfanın alt kısmında yer alan görseller Prime Living odalarına aittir. Ayrıca yurdun her katında öğrencilerin kendi yemeklerini pişirebileceği mutfak bulunmaktadır.

YURT ÖZELLİKLERİ

* Hobi odası, etüd odası, otopark, revir, çamaşırhane ve havuz gibi ortak alanlar
* Yurtta konaklayan her öğrenciye çarşaf, nevresim, yastık, yastık kılıfı gibi temel eşyalar verilmektedir.
* 7/24 güvenlik
* Öğrenciler yurdun kütüphanesinden 24 saat faydalanabilirler.
* Merkezi ısıtma & soğutma
* Her katta bulunan mutfaklarda; mutfak tezgahı, mutfak dolapları, elektrikli ocak, fırın, bulaşık makinesi, tost makinesi, su ısıtıcısı, ekmek kızartma makinesi bulunmaktadır.
* Odalarda soba, radyatör, ocak, fırın, klima, halojen aydınlatma gibi aşırı yük çeken elektrikli cihazların kullanımı güvenlik sebebiyle yasaktır.

Yurt fotoğrafları

2 Yorum

  • öğrenci velisi - 9 Mayıs 2020 at 15:49 - Cevapla

    Merhaba yurdumuzda kızım kalıyor. Memnunuz ancak fırınlar kaliteli çalışmıyor. Altını pişirmiyor. Üstü yanıyor . Biz çocuklarımızı size emanet ettik. Ev imkanı var diye size yerleştirdik. En kısa sürede . Özellikle şu pandomi sıralarında onlara destek olup. Yaptıracağınıza inanıyorum. İyi çalışmalar

  • melike - 4 Ağustos 2023 at 21:21 - Cevapla

    2 kişilik standar öğrenci odası ne kadar?

Yorum alanı