Anasayfa > Karabük > Erkek Öğrenci Yurtları > Karabük Yılmaz Erkek Öğrenci Yurdu

Karabük Yılmaz Erkek Öğrenci Yurdu

Karabük Yılmaz Erkek Öğrenci Yurdu

Sizlere tüm illerdeki özel yurtlar hakkında bulabileceğiniz en detaylı verileri sunmaya devam ediyoruz. Yılmaz Erkek Yaşam Merkezi de Karabük’te bulunan öğrenciler için listeye dahil olan bir alternatif. Kısaca yurdun nerede olduğunu anlatarak yazımıza başlayalım.

Konum ve Ulaşım

Üniversitenin yakınlarındaki 100. Yıl Mahallesi, yurt sayısı bakımından oldukça zengin. Bu işletme de burada konuşlanmış durumda ve okula yürüyerek 10 dakika gibi bir sürede ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca yurdun etrafında dolmuş ve otobüs durakları da yer alıyor.

Yurt Özellikleri

  • Odalar: Yurttan 1,2 ve 3 kişilik odalarda kalınabiliyor. Odalarda bazalı yataklar kullanılmış. Gardrop ve çalışma masası gibi eşyalar var ancak banyo ve WC, her katta ortak kullanıma ayrılmış.
  • Yemek: Yurt, öğrencilere bir ara sıcak da dahil 5 çeşitli bir kahvaltı ve 4 çeşit yemekten oluşan bir akşam yemeği sunuyor.
  • Temizlik: Yurdun odaları haftada bir detaylı temizlikten geçiyor. 15 günde bir kez de nevresimler değiştiriliyor. Her kata ikişer tane çamaşır makinesi ve ütü konulmuş.
  • Güvenlik: Yurt 24 saat boyunca gece görüşlü güvenlik kameraları ile izlenen bir sisteme sahip ve bunu izleyen bir de görevli personel bulunuyor.

Önemli Noktalar: Yurdun banyo, WC ve buzdolabı gibi ihtiyaçları odalara değil katlara ayırdığını belirtmekte fayda var. Yani aynı katı paylaştığınız diğer kişilerle ortak kullanıyorsunuz.

Sosyal Olanakları

Yurtta rahat koltuklar ve büyük ekran bir LCD TV’nin olduğu kafeterya bölümü var. Burada sohbet ederken sınırsız kablosuz internet bağlantısını da kullanabiliyorsunuz. Ders çalışırken etüt odasını tercih edebildiğiniz gibi odanızdaki tek kişilik masalardan da faydalanabilirsiniz. Bu yurt ve diğer Karabük erkek yurdu fiyatları için sayfamızdaki numaraları arayabilirsiniz.

Yorum alanı