Anasayfa > Kırklareli > Erkek Öğrenci Yurtları > Kırklareli Yaşam Erkek Pansiyonu

Kırklareli Yaşam Erkek Pansiyonu

Kırklareli Yaşam Erkek Pansiyonu

Kırklareli Yaşam Erkek Pansiyonu

Farklı bir şehirde üniversite eğitimi alacak öğrenciler ilk aylarda şehre yabancılık çekmektedir. Özellikle, üniversite, hastane ve şehir merkezine ulaşım konusu büyük bir sorun oluşturmaktadır. Yaşam Erkek Pansiyonu bu noktada şehir merkezine ve kampüslere yakın konumu ile bu sorunu ortadan kaldırmaktadır. Temizlik, güvenlik ve konfor açısından birçok farklı hizmet sunmaktadır. Öğrenciler bir pansiyonda aradığı temel hizmetleri sağlamaktadır. Kesintisiz sıcak su ve internet hizmeti, güvenlik, sosyal aktivitelere uygun hazırlanan spor ve oyun salonu yurdun en büyük avantajlarından biridir.

Pansiyon Özellikleri

  • Her gün açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği,
  • Her odada kilitli gardırop, LCD televizyon, yerli ve yabancı kesintisiz yayın yapan uydu, buzdolabı, ortopedik yatak ve yüksek hızlı kesintisiz internet,
  • Her katta kilitli portmanto ve ayakkabılık,
  • Kalan tüm öğrencilerin ücretsiz yararlanabileceği çamaşır kurutma ve ütü odası,
  • Öğrencilerin sosyal faaliyetlerine uygun hazırlanan oyun salonu, dinlenme salonu, kafeterya ve ücretsiz hizmet veren spor salonu,
  • Kurumun anlaşmalı olduğu kuruluş veya iş yerlerinden ayrıcalıklı hizmet alma imkanı.

Konum

Yaşam Erkek Pansiyonu, Kırklareli merkezde ve Kırklareli Üniversitesine ulaşımın kolay olduğu bir konum da yer almaktadır. Şehir merkezinde nezih ve sakin bir semtte yer alması şehre ilk kez gelecek öğrenciler için büyük bir avantaj sağlamaktadır. Yurtta oda kapasitesi farklı bütçelere uygun bir biçimde 1, 2, 3, 4 ve 6 kişilik olarak ayarlanmıştır.

*** Sayfanın üst alanında yurdu daha iyi inceleyebilmeniz adına Google Street uygulamasını ekledik. Google street verileri eski tarihli olduğu için dış bina boş görülmektedir. Pansiyon şu an faaliyettedir.

1 Yorum

  • Nuri Aydoğdu - 14 Nisan 2019 at 01:00 - Cevapla

    Kırklareli’nde 6 yıl üniversite okudum arkadaş çevremin geniş olmasından dolayı girmediğim yurt, pansiyon, apart kalmadı.
    Pansiyona kayıt yaptırırken bulunduğunuz aydan Haziran ayına kadar aylık senetlere imza attırılıyor.
    Bu şu demek oluyor, kayıt yaptırdıktan sonra arkadaşlarınızla eve çıkmaya karar verdiğinizde, daha iyi bir yurt, pansiyona geçmek istediğinizde yada KYK yedek sıranız geldiğinde, buradan ayrılsanız bile Haziran ayına kadar olan senetlerin tutarlarını ödemeniz gerekiyor.
    Hiç kimse aynı fiyata kalmıyor burada, 4 yada 6 kişilik odaların fiyatlarının farklı olmasından bahsetmiyorum, 6 kişilik odadaki herkesin farklı tutarlar için senet imzaladığını biliyorum.
    Bina bir pansiyon yada yurt için uygun değil, tüm odaları ranzalarla dolu 3 katlı ufak bir apartman. 50cm’lik dolaba kıyafetler, kişisel eşyalar ve kitaplar tabiki sığmıyor. Bu yüzden oda arkadaşlarınızın kirli çamaşır, çorap ve ayakkabı kokusuna maruz kalıyorsunuz. Odalarda sigara içmek serbest bunun önüne geçilemiyor. Geceleri herkes tepişiyor, isterseniz tek kişilik odada kalın dinlenmek, uyumak, ders çalışmak burada işkence.

    Kablosuz internet ile ödev, araştırma yapmayı, internette gezinmeyi, oyun oynamayı unutun. Yüz kişinin bağlandığı ve sürekli reset atılan bir internetten bahsediyorum. Öğünler kesinlikle yetersiz.
    Kırklareli Üniversitesinin farklı yerleşkeleri var Kayalı, Kavaklı, Karahıdır. Bu pansiyon tüm yerleşkelere uzak olduğu gibi çarşıya da uzak, konum olarak hiçbir avantajı yok.

Yorum alanı