Anasayfa > Kırklareli > Kız Öğrenci Yurtları > Kırklareli Aras Kız Pansiyonu

Kırklareli Aras Kız Pansiyonu

Kırklareli Aras Kız Pansiyonu

Kırklareli Aras Kız Pansiyonu

Kalite, güven, güleryüz ilkesi ile Aras Kız Pansiyonu, öğrencilerin üniversite hayatlarını en iyi şekilde geçirmeleri adına hizmet vermektedir.

Konum

Aras Kız Pansiyonu, şehir merkezinde üniversitelere yakın konumdadır. Toplu taşıma aracıyla Kırklareli’ndeki herhangi bir üniversite yerleşkesine kolayca ulaşabilirsiniz.

Kırklareli Aras Kız Pansiyonu, Kırklareli Üniversitesi’nin bütün yerleşkelerine kolay ve hızlı ulaşım imkanı sunmaktadır. Şehir merkezine yürüme mesafesindeki Kırklareli Aras Kız Pansiyonu’nun bulunduğu konum nezih ve sakin bir muhittir.

Pansiyon Özellikleri

Odalar 2-3-4-5-6 kişiliktir. Odalarda yatak, ranza, başlık ve baza bulunur. Her öğrenci için kilitli gardırop vardır. Geniş LCD TV ve uydu sistemi de bulunmaktadır. Boy aynası ve buz dolabının da yer aldığı pansiyonlarda periyodik temizlik hizmeti bulunmaktadır ve her katta portmanto ve kapalı ayakkabılık yer almaktadır. Pansiyon bünyesinde ücretsiz çamaşır kurutma ve ütü odası da vardır.

Deprem: Deprem ve yangın yönetmeliğine uygun pansiyonda, ısı yalıtımı ve doğal gaz bulunmaktadır.

Bahçe: Her bütçeye uygun seçeneklerin olduğu Kırklareli Aras Kız Pansiyonu, yüksek bahçe duvarlarına sahip geniş bir bahçeye sahiptir.

Güvenlik: Binadan bağımsız olarak güvenlik kulübesi ve binanın bütün çevresini izleyen dönebilen 7/24 kayıtta olan güvenlik kamerası sistemi bulunur. Kontrollü giriş çıkış sistemi ile birlikte gün sonunda düzenli olarak veli bilgilendirme sistemi işlemektedir. Anlaşmalı kurum ve iş yerlerinden indirimli ve ayrıcalıklı hizmet alma imkanı sunulmaktadır.

Yemek: Pansiyonda açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği servisi yer almaktadır.

Boş Zamanlar: TV odasında TV izleyebilir, kafeteryada dinlenebilir, ücretsiz spor salonundan ve 7/24 çay kahve hizmetinden faydalanabilirsiniz.

1 Yorum

  • Zafer carli - 30 Mayıs 2023 at 11:13 - Cevapla

    İki kişilik apart fiyatlarıniz nedir.detayli bilgi ve resim lutfen

Yorum alanı