Anasayfa > Kırklareli > Erkek Öğrenci Yurtları > Kırklareli Batuhan Erkek Pansiyonu

Kırklareli Batuhan Erkek Pansiyonu

Kırklareli Batuhan Erkek Pansiyonu

Kırklareli Batuhan Erkek Pansiyonu, güvenli eğitim esaslı sloganları ile hizmet vermektedir. Katılmaz ailesi tarafından işletilmekte olan Kırklareli Batuhan Erkek Pansiyonu 2016 yılında faaliyetine başlamıştır. Devlet yurtlarına göre daha rahat olan özel yurtlarda, 4 kişilik odalarda 60 kişilik kapasitesi ve uygun fiyat politikası ile hareket eden Kırklareli Batuhan Erkek Pansiyonu, eğitimli ve deneyimli personelleri ile hizmet vermektedir.

Özellikler

Kusursuz hizmet sunmak adına, güler yüzlü, saygılı ve bir arkadaş ortamı sıcaklığında güvenliliği hissettirmeyi ilke edinen Kırklareli Batuhan Erkek Pansiyonu, odalarında internet, LCD TV, 24 saat sıcak su ve duş gibi imkanlar sunmaktadır.

Her odada ranza, çalışma masası ve büyük buzdolabı bulunan Kırklareli Batuhan Erkek Pansiyonu’nda her odada özel ortopedik yataklar ve dolaplar yer almaktadır.

Pansiyonda sınırsız internet, günlük düzenli olarak oda temizliği, 15 günde 1 nevresim takımı değişimi, kişiye özel çalışma masası ve sandalyesi vardır. Ayrıca çamaşır ve ütü hizmeti ile birlikte pansiyon girişinde şifreli ve kameralı giriş kapısı yer almaktadır. Bu kameralar 24 saat çalışmaktadır.

Kırklareli Batuhan Erkek Pansiyonu bünyesinde doğalgaz sistemi ile ısınma hizmeti bulunur. Bunların yanı sıra, her katta mutfak bulunmaktadır.

Kırklareli Erkek Pansiyonu

Özel yurtlar ve pansiyonlar, devlet yurtlarına göre daha rahat bir hayat sunmaktadır. Bu bağlamda maddi durumunuzu zorlamayacak ise Kırklareli Batuhan Erkek Pansiyonu iyi bir tercih olabilir. Detaylı bilgi için telefonla irtibata geçebilirsiniz.

Sayfanın üst kısmında yer alan Google Street uygulamasıyla yurdun bulunduğu sokakta sanal gezintiye çıkabilir çevreyi 360° görüntüleyebilirsiniz.

Yorum alanı